VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Informasjon om REVISJON & REGNSKAP abonnementet

Hvorfor abonnement?

Abonnementet gir deg fri tilgang til ca 400 juridiske avtalemaler og blanketter som vil effektivisere og utvide din profesjonsutøvelse. Du kan ta ut et ubegrenset antall dokumenter og blanketter som abonnementet omfatter i abonnementsperioden.
 
Klikk her for nærmere informasjon om innholdet.

Dynamisk aksjeeierbok - databaseløsning

Som abonnementskunde vil du ha fri tilgang til AdvokatOnline sin dynamiske aksjeeierbok som tar vare på opplysningene om selskapet og aksjeeierne i en database. I denne base kan det foretas endringer og det kan utarbeides rapporter både i Word- og Excel-format. Det er begrenset til 20 selskaper og 100 aksjeeiere i hvert selskap.

Juridiske INFO baser

Abonnementet inkluderer en stor base med kontaktinformasjon (adresser, telefonnumre, telefaks, e-post mv), satser og gebyrer og annen informasjon som konsumprisindeks, statens reiseregulativ, avgiftssoner mv.

Kvalitetssikring - alltid helt oppdatert

Alt innhold vil være kvalitetssikret av advokater og til enhver tid være à jour i henhold til gjeldende lover og rettspraksis. I tillegg vil det løpende bli utviklet nye dokumenter og blanketter som fortløpende integreres i abonnementet.

Enkelt i bruk - dokumentene åpnes automatisk i Word

Med AdvokatOnline slipper du å laste ned og oppdatere programvare på din PC. Videre vil du alltid ha tilgang til AdvokatOnline hvor du enn måtte befinne deg - det eneste som kreves er tilgang til en PC med internettilkobling.

På AdvokatOnline kan du lagre halvferdige dokumenter og jobbe videre på et senere tidspunkt eller fra en annen PC når du har tid eller fått innhentet manglende opplysninger. Det ferdige dokumentet eller blanketten lagrer du på din egen PC.

Alle dokumentene blir generert i et format som kan åpnes i alle tekstbehandlere (*.rtf), som f.eks Word. Så godt som alle blankettene lastes ned i Word-format (*.doc) og åpnes i Word. Dette innebærer at man lett kan behandle dokumenter og blanketter videre i et kjent brukergrensesnitt. Videre medfører formatene at det er enkelt og ukomplisert å sende det ferdige dokumentet eller blanketten med e-post til andre (kollega/klient). Mottakeren kan lett og ukomplisert åpne vedlegget.

Gratis advokatkonsultasjoner

Du får inntil 1 times (3 mnd abonnement: 15 minutter) gratis telefonkonsultasjoner med våre advokater. Man kan spørre om alle juridiske problemstillinger, men tilbakemeldingen vil være begrenset av vakthavendes kompetanseområde. Normalt vil vakthavende advokat også være tilgjengelig etter kontortid og på lørdager. Ytterligere advokatbistand til rabatterte priser.

Alle teknisk telefonkonsultasjoner er gratis.

Hva koster abonnementet?

3 måneders abonnement: kr. 2.400,-
12 måneders abonnement: kr. 5.200,-.
Et mindre tillegg for hver tilleggsbruker utover den første, ta kontakt for tilbud.

Alle priser er ekskl. mva.

Klikk her for lese abonnementsvilkårene.

Dersom spørsmål om abonnementet kan du kontakte oss på telefon 22 83 00 90
eller med e-post post@advokatonline.no

(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no