VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall dokumenter og blanketter! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vår store base av dokumenter og blanketter.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument gjelder er det en 3 dagers reklamasjonsfrist.

DataCorp

AdvokatOnline samarbeider med DataCorp med utvikling og vedlikehold av juridiske blanketter som kan lastes ned fra våre nettesider. DataCorp er også sentral i utviklingen av AdvokatOnline sine integrasjonsløsninger mot saks-/ klientsystemer.

DataCorp AS er et frittstående konsulentselskap som utvikler applikasjoner og rapporter med basis i Office-pakken fra Microsoft.

Ved å abonnere på AdvokatOnline får du tilgang til et sett med juridiske blanketter. Blankettene er integrert i AdvokatOnline sitt system slik at du får veiledning og bakgrunnsinformasjon til hver enkelt blankett. Blankettsamlingen er avhengig av hvilket abonnement du velger. Vi har plukket ut de blankettene som er mest relevante og hensiktsmessige til hvert enkelt abonnement. Bedriften behøver ikke lenger holde det tradisjonelle blankettlageret i live og slipper å legge ned masse tid på kontakter med ulike myndigheter.

Permitteringsvarsel som følge av Corona-19 (08.04)
Er du arbeidsgiver og må permittere ansatte grunnet midlertidig arbeidsstans eller arbeidsreduksjon på grunn av tiltak forårsaket av Corna-19 pandemien, kan du ved hjelp av denne veiviseren få hjelp til å lage skreddersydde permitteringsvarsel. Klikk her for gratis tilgang til veiviseren.
Unntaksforskrift for avholdelse av styremøter, generalforsamling, etc. (08.04)
Med hjemmel i Koronaloven, ble forskrift med unntak fra aksje- og allmennaksjelovens alminnelige krav om avholdelse av fysiske styremøter og generalforsamlinger vedtatt og meddelt Stortinget fredag 27. mars. Link til Unntaksforskrift aksje-/allmennaksjeloven mv (fra og med side 91 er de relevante).
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no