VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.

Enkeltdokumenter

FINN DITT DOKUMENT:
 
     Alfabetisk oversikt
 
     Emneoversikt
 
Søk etter:   

Dette er et tilbud til kunder som kun har behov for dokumenter eller blanketter en gang i blant og derfor ikke ønsker et abonnement.

Når du kjøper et dokument (merket med ) vil en veiviser lede deg gjennom et sett med spørsmål i en interaktiv prosess. Veieviser innholder avansert logikk slik at hvert nytt spørsmål er betinget av svaret på det forrige. Du får veiledning til hvert spørsmål med blant annet koblinger direkte til den enkelte paragraf hos Lovdata og annen nyttig informasjon på internett. Prosessen ender i et ferdig juridisk dokument som automatisk åpnes i Word.

Blanketter (merket med ) laster du ned I Word-format og du fyller inn I feltene som er aktuelle. Mange av blankettene har såkalte makroer som er en logikkfunksjon for å hjelpe deg med utfyllingen. Dersom du under nedlastningen av blanketten får spørsmål om du skal aktivere makroer, så må du velge det alternativet som gjør dette for at logikken skal aktiveres. Blanketten genereres umiddelbart etter belastning av din eMynt-konto. Dersom du fra før ikke har eMynt-konto, vil du i løpet av få minutter få oppretten en konto og "fylt på" nødvendig beløp.

Prisene på de enkelte dokumentene og blankettene varierer avhengig av dokumentets kompleksitet. Alle priser er inklusive mva. Forøvrig viser vi til våre Generelle vilkår og Vilkår for kjøp av enkeltdokumenter

(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no