VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall dokumenter og blanketter! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vår store base av dokumenter og blanketter.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument gjelder er det en 3 dagers reklamasjonsfrist.

Advokatfirma Vemmestad

AdvokatOnline AS har et nært juridisk samarbeid og kontorfellesskap med advokatfirmaet Vemmestad, som også leverer juridisk innhold til AdvokatOnline.

Advokatfirma Vemmestad tilbyr advokattjenester innenfor store deler av det forretningsjuridiske området. Advokatfirmaet har særlig kompetanse innen selskapsrett, kontraktsrett, arbeidsrett og fast eiendoms rettsforhold. I tillegg påtar de seg oppdrag med prosedyre, forhandlinger og styreverv for bedrifter og organisasjoner. Deres primære oppdragsgivere er små og mellomstore bedrifter.

Ved siden av dette bistår Advokatfirma Vemmestad AdvokatOnline AS i utvikling av interaktive juridiske dokumenter som faglig ansvarlig for det juridiske innholdet. De fungerer samtidig som rådgivere ovenfor deres kunder. Denne nære tilknytningen til IT-relatert virksomhet gir et stort forsprang innenfor den nye økonomien.

Advokatfirma Vemmestad er aktive rådgivere og samtalepartnere. Samtidig legger de stor vekt på å forstå de forretningsmessige sider av deres klienters virksomhet. Advokatfirma Vemmestad har en hyggelig og uformell tone med personlig service og oppfølging.

Resultatet for deg er trygghet, tilgjengelighet og god faglig kvalitet.

Advokatfirma Vemmestad
Besøksadresse: Munkedamsveien 59b, Oslo
Postadresse: Postboks 2642 Solli, 0203 Oslo

Telefon: 22 83 00 90
Telefaks: 94 76 38 27
E-post: post@vemmestad.no
 

HØSTKAMPANJE
med hurtigsvarspremie!
(06.10)

Kjøp et abonnement
og motta en flott
SONOS smarthøytaler
som hurtigsvarspremie.

Klikk her for mer informasjon.
Klikk her for bestilling.

Kampanjen varer fram til og med torsdag 30.11.2017.


Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no