VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.

Våre advokater

Advokat Carl Vemmestad: f. 1958
Daglig leder i AdvokatOnline AS og faglig ansvarlig. Cand. Jur. fra UiO i 1988. Master of Business and Marketing. Nærmere 20 års erfaring som advokat med variert forretningsjuss. Faglig ansvarig for det juridiske dokumentprogrammet Akelius Dokument fra starten i 1992 til 2000. Koordinerer samarbeidet med Advokatfirma Vemmestad og andre advokater som løpende utvikler og vedlikeholder innholdet i AdvokatOnline. Medlem av Den norske Advokatforening.
 
Tlf mobil: 992 29 801. Epost: vemmestad@advokatonline.no


Våre advokater arbeider med å utvikle nye dokumenter og løsninger, samt å sørge for at eksisterende dokumenter til enhver tid er ajour i henhold til gjeldende lovgivning og praksis.
Alle dokumenter blir grundig kvalitetssikret før de publiseres på AdvokatOnline.

Forøvrig har vi et bredt nettverk av samarbeidende advokater som bistår ved behov.
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no