VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.

For advokater

Informasjon om AdvokatOnline

AdvokatOnline AS har utviklet et konsept som gjør det mulig å utarbeide skreddersydde juridiske dokumenter i en interaktiv prosess over internett.

Systemet egner seg svært godt for dokumenter som utarbeides hyppig. Eksempler på dette er ansettelseskontrakter, oppsigelse, vedtekter, aksjeeierbok, aksjeeieravtale, utleiekontrakter, låneavtaler, kausjoner, forhandleravtale, forliksklage osv. Videre vil det på samme måte tilby dokumentsett som er grunnet i en juridisk handling som krever et sett med juridisk dokumentasjon, eks. stifte aksjeselskap, kapitalutvidelse m.v.

AdvokatOnline har følgende løsninger for advokater:

1. Standardabonnement

AdvokatOnline har utarbeidet et eget standard abonnement for advokater som inneholder juridiske dokumenter og blanketter tilpasset advokatens behov. Klikk her for nærmere informasjon.

2. Spesialtilpasset abonnement

For advokater eller advokatfirmaer som ønsker sine egne maler eller annen form for spesialtilpassede løsninger integrert i sitt abonnement, kan dette utvikles på bestilling.

3. Intranettløsning

For større advokatfirmaer eller advokatsammenslutninger kan det være en god investering i å lisensiere AdvokatOnline sin nettbaserte veieviser og dokumentgenerator. Ved implementering av egne maler i systemet vil advokatene hurtigere og uten sekretærbistand utvikle dokumenter og dokumentsett (dvs. at flere dokumenter og blanketter utarbeides i en og samme operasjon, eks. stifte aksjeselskap, kapitalutvidelse, fusjon, fisjon). Programvaren kan installeres på egen server eller tilknyttet ASP-leverandør dersom dette er ønskelig.

4. Åpner for helt nye markeder for advokater

For advokater åpner denne teknologien et helt nytt og spennende marked. Advokatfirmaet kan tilby sine større klienter en skreddersydd juridisk intranettløsning. Dette er spesielt interessant for selskaper som har avdelingskontorer rundt i landet hvor advokatkontoret sammen med sin klient lager skreddersydde juridiske dokumenter som legges ut på et lukket område på nettet (intranett). Når avdelingslederen i Bodø skal ansette en ny medarbeider, kan han logge seg inn på selskapets (konsernets) intranettside og i løpet av få minutter ha utviklet en arbeidsavtale, oppsigelse, arbeidsreglement e.l. som er utviklet og kvalitetssikret av klienten og advokatkontoret i fellesskap.

Dette gir følgende fordeler;

  • en slik tjeneste vil være et nytt forretningsområde for advokater
  • gir en stor mulighet til å skaffe seg nye klienter
  • det blir et langt tettere bånd mellom advokatfirmaet og klient. Klienten vil da i større grad være bundet til sitt advokatkontor og ikke så lett hoppe over til et annet advokatkontor.
Dersom De ønsker nærmere informasjon om hva AdvokatOnline AS kan tilføre deg som advokat eller ditt advokatfirma ber vi om å bli kontaktet. Vennligst ta kontakt med:

Advokat Carl Vemmestad
Telefon direkte: 22 83 00 90
Mobil: 99 22 98 01
E-post: vemmestad@advokatonline.no
Adresse: Munkedamsveien 59b, 0270 Oslo
Postadresse: Postboks 2642 Solli, 0203 Oslo

 
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no