VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
INFORMASJON OM BEDRIFTSABONNEMENT, STANDARD

Hvorfor abonnement?

Næringsdrivende har et stort behov for bistand til å utarbeide juridiske dokumenter og blanketter. AdvokatOnline sitt proffabonnement gir deg tilgang til over 200 avtalemaler og blanketter som vil lette og effektivisere hverdagen for alle som driver næringsvirksomhet, både for større og mindre selskaper. Videre vil man selv ved bruk av AdvokatOnline kunne utarbeide avtaler eller blanketter som man ellers må ha profesjonell bistand for å få gjort.

Bedriftsabonnementet inneholder mange juridiske kvalitetsdokumenter som for eksempel arbeidsrettslige og selskapsrettslige dokumenter. Dokumentene er utviklet og kvalitetssikret av advokater. Videre inneholder også abonnementet en rekke kurante blanketter.

Bedriftsabonnementet inneholder også blanketter av administrativ art, som for eksempel reiseregning, timeliste, egenmelding ved sykdom.


Klikk her for nærmere informasjon om innholdet.

Ubegrenset uttak av dokumenter og blanketter

Du kan ta ut et ubegrenset antall dokumenter og blanketter som abonnementet omfatter i abonnementsperioden.

Kvalitetssikring

Alt innhold vil være kvalitetssikret av advokater og til enhver tid være à jour i henhold til gjeldende lover og rettspraksis. I tillegg vil det løpende bli utviklet nye dokumenter og blanketter som fortløpende integreres i abonnementet.

Enkelt i bruk

Med AdvokatOnline slipper du å laste ned og oppdatere programvare på din PC. Du vil derfor til enhver tid være sikret at du er oppdatert i henhold til endringer. Videre vil du alltid ha tilgang til AdvokatOnline hvor du enn måtte befinne deg - det eneste som kreves er tilgang til en PC med internettilkobling.

På AdvokatOnline kan du lagre halvferdige dokumenter og jobbe videre på et senere tidspunkt eller fra en annen PC når du har tid eller fått innhentet manglende opplysninger. Det ferdige dokumentet eller blanketten lagrer du på din egen PC.

Alle dokumentene blir generert i et format som kan åpnes i alle tekstbehandlere (*.rtf), som f.eks Word. Alle blankettene lastes ned i Word-format (*.doc) og åpnes i Word. Dette innebærer at man lett kan behandle dokumenter og blanketter videre i et kjent brukergrensesnitt. Videre medfører formatene at det er enkelt og ukomplisert å sende det ferdige dokumentet eller blanketten med e-post til andre (kollega/klient). Mottakeren kan lett og ukomplisert åpne vedlegget.

Gratis advokatkonsultasjon

Inkludert i abonnementet medfølger en gunstig ordning med Advokatfirma Vemmestad som gir deg inntil ½ time gratis muntlig konsultasjon med advokat. Videre vil brukere med et løpende abonnement få advokatbistand på spesialvilkår som for tiden er kr. 1.400,- pr time (ekskl. mva).

Hva koster abonnementet?

12 måneders abonnement: kr. 3.360,-.
Et mindre tillegg for hver tilleggsbruker utover den første.
 
Alle priser er ekskl. mva.

Klikk her for lese abonnementsvilkårene.

JA TAKK, jeg vil tegne abonnement
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no