VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.

Om AdvokatOnline

Forretningsidé

AdvokatOnline AS markedsfører, utvikler og kvalitetssikrer juridiske maler hvor brukere av internett selv kan utarbeide juridiske dokumenter. AdvokatOnline har utviklet en avansert teknologi for interaktive dokumenter og administrasjon av maler.

Advokater

Advokat Carl Vemmestad jobber full tid for AdvokatOnline AS. Forøvrig har AdvokatOnline AS et bredt nettverk av samarbeidende advokater som bistår ved behov.

Lokalisering

Selskapet er lokalisert i Oslo med adresse Stortorvet 10.

Juridisk samarbeidspartner

AdvokatOnline AS har et nært juridisk samarbeide med advokatfirmaet Vemmestad og er i kontorfellesskap med advokatfirmaet. De leverer også juridisk innhold til AdvokatOnline AS.
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no