VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall dokumenter og blanketter! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vår store base av dokumenter og blanketter.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument gjelder er det en 3 dagers reklamasjonsfrist.
Velkommen til Norges største samling av
juridiske dokumentmaler og blanketter

AdvokatOnline gir deg tilgang til over 600 juridiske dokumentmaler og blanketter. Alt innhold er utarbeidet og kvalitetssikret av erfarne advokater som daglig oppdaterer alt innhold i henhold til endringer i lover, forskrifter, rettspraksis mv. Alle dokumenter og blanketter inneholder hjelpetekst og logikk, og åpnes umiddelbart på din PC i Microsoft Word.

Våre abonnenter har også tilgang til en stor base med informasjon om adresser, telefonnumre, satser og gebyrer, konsumprisindeks, statens reiseregulativ, postnummersøk mv. Abonnenter vil også ha tilgang til en databaseløsning for dynamisk aksjeeierbok.

SOMMERTILBUD PÅ ABONNEMENT (23.07)

Med et abonnement på AdvokatOnline får du fri og ubegrenset tilgang til Norges største samling av kvalitetssikrede juridiske dokumentmaler og blanketter. Du får også fri tilgang til en stor oppdatert base med nyttig og praktisk informasjon samt en databaseløsning for føring av aksjeeierbok.
Sommertilbudet gir deg
25 % rabatt
ved nytegning av abonnement og varer fram til og med 14.08.2017.
Tilbudet gjelder alle våre abonnementtyper.

Klikk her for valg av abonnement og bestilling. Alle som bestiller abonnement i denne perioden vil automatisk får 25 % sommerrabatt fratrukket i fakturaen.

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no