VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Sluttseddel

En sluttseddel er et oppgjørsdokument mellom selger og kjøper ved overdragelse av aksjer. Sluttseddel brukes oftest av mellommann som har forestått salget (aksjemeglere/advokater) straks etter handelens avslutning.

En sluttseddel er et rent kontraktrettslig dokument og det er ikke noe krav til å utstede sluttseddel etter aksjelovens bestemmelser.

Kjøper plikter selv å melde fra til selskapet etter ervervet av aksjene for innføring av transaksjonen i aksjeeierboken. En sluttseddel er et nyttig dokument for kjøper som med dette kan overfor selskapet bevise sitt kjøp for å få dette innført i aksjeeierboken.


 
Klikk på "Til veiviseren" for å komme til spørsmålene.
Dokumentet genereres etter at alle spørsmålene er besvart, og du kan lagre dokumentet i Word-format på din egen PC.
 
Pris: Kr 400,- inklusiv mva.  
Til veiviseren >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no