VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Søknad om konsesjon for behandling av helseopplysninger

Datatilsynet har utviklet en egen blankett til bruk for behandling av helseopplysninger som skal søke konsesjon til Datatilsynet for behandling av personopplysninger.

Dersom opplysninger og vurderinger om helseforhold kan knyttes til en enkeltperson, kan de vanligvis bare behandles om man har konsesjon fra Datatilsynet. Helsevesenet og helseforvaltningen har krav om å søke konsesjon eller å melde fra behandling av personopplysninger. Dette reguleres av helseregisterloven og i personopplysningsloven.

Selvstendig næringsdrivende må sende melding eller søke konsesjon selv. I et større helsesenter der helsepersonell er ansatt, vil daglig leder være ansvarlig for melding eller konsesjon. Ved et helseforetak vil ledelsen ved direktøren ha ansvaret.

Konsesjonsplikten gjelder i all hovedsak ved behandling av sensitive personopplysninger. Sensitive personopplysninger er blant annet opplysninger om helse, rase, tro, politisk tilhørsel, straffbare handlinger og seksuelle forhold (personopplysningsloven § 2 nr. 8.).

En utførlig veiledning finner du her.


 
Pris: Kr 10,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no