VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
MANUAL: Veiledning konfigurering makroer i Word

Noen av blankettene du kan laste ned fra www.advokatonline.no inneholder makroer. For at du skal ha glede av disse makroene er det nødvendig å gjøre en enkel innstilling på sin PC for at du skal få lastet ned makroene sammen med blankettene.

 

OM MAKROER

Makroer er en liten programkode som kan følge nedlastningen av Word (*.doc) dokumentmaler og blanketter. Denne programkoden gjør at innfyllingstall kan kalkuleres, summeres og overføre verdier fra en side til en annen. Dette er veldig arbeidsbesparende og praktisk i mange tilfeller, som f.eks i Melding om arv m/ kalkulering, Arbeids- og salæroppgave og Nabovarsel (case 7 eiendommer). Men for at makroene skal kunne følge nedlastningen av Word-malen må du gjøre en innstilling på din PC da Windows og antivirusprogrammer i utgangspunktet sperrer makroene.

 

Konfigureringen trenger du bare å gjøre en gang på din PC. Har du kollegaer som bruker AdvokatOnline eller du selv bruker andre PCer eller du kjøper by PC må også disse PC-ene konfigureres.

 

Alle blanketter med makroer du laster ned fra www.advokatonline.no er signert med sertifikat fra Verisign som innebærer høyeste sikkerhet og dermed aksepteres av antivirusprogrammer. 

 

Klikk på knappen Hent blankett nedenfor for å starte nedlastningen av veiledningen (gratis).


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no