VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Power of Attorney - UDI utlendingssaker (engelsk)

Denne Power of Attorney er utarbeidet at Utlendingsdirektoratet (UDI). Skjemaet skal fylles ut og underskrives av den som har en søknad til behandling og ønsker å gi en annen person fullmakt til å følge opp saken på vegne av søkeren.

Den som gir fullmakten skal også legge ved kopi av pass (siden med personlige opplysninger og underskrift) eller annen godkjent legitimasjon hvor underskrift er synlig.  Denne kopien kan legges ved i boksen nederst på fullmaktsskjemaet, eller på eget ark/fax. Dersom fullmakten sendes med faks eller e-post, anbefaler UDI ikke at kopi av bankkort med synlig konto- eller kortnummer og personnummer benyttes som legitimasjon.

Skjemaet kan fakses til UDI på faksnummer 22 20 96 70. Eventuelt kan skjemaet sendes til Utlendingsdirektoratet, Postboks 8108 Dep., 0032 Oslo.

Power of Attorney er en engelskspråklig fullmakt fra klient til advokat. Dokumentet har fullmaktsrettslige virkninger mellom advokat og klient, men brukes i hovedsak utad som fullmakt overfor fremmedspråklige tredjeparter hvor advokaten legitimerer at han/hun representerer/har fullmakter på vegne av klienten. Les mer om Power of Attorney ved å klikke her.

Norsk versjon "Fullmaktsskjema" kan lastes ned ved å klikke her.

Relaterte dokumentmaler/blanketter:

 • Letter of Confirmation (Oppdragsbekreftelse)
 • Pris: Kr 20,- inklusiv mva.
   
   Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
   
  Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
   
  Hent blankett >>
  (09.06)
  (03.05)
  Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
  Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
  Klikk her for å lese personvernerklæringen.
  (19.02)

  Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no