VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Nabovarsel (byggesaksblanketter) - case 6 eiendommer

For praktisk og juridisk informasjon om bruk av nabovarsel klikk på knappen "Mer informasjon" nedenfor.

Retningslinjer for bruk av Nabovarsel - case 6 eiendommer
Dette caset er tilrettelagt for automatisk utfylling av inntil 6 nabovarsler samt gjenpart og kvitteringsark. Har man behov for å utarbeide flere enn 6 nabovarsler, må det lages et nytt/nye case(s) i bolker med inntil 6 nabovarsel.

Skjemaet gjør bruk av makroer, klikk her for veiledning til å foreta en innstilling i Word som er nødvendig for at du kan aktivere makroer.

Start med å fylle ut første side, "Gjenpart av Nabovarsel". Denne siden skal sendes kommunen sammen med "Kvittering for nabovarsel". Opplysningene på denne siden blir automatisk kopiert til påfølgende sider, der det er relevant. Gjør du en feil, retter du her slik at påfølgende ark også blir rettet. I de påfølgende ark kan du skrive presisjoner som ikke vil bli kopiert videre.

På "Kvittering for Nabovarsel" ser du at Adresse, Gnr etc følger med fra "Gjenpart". Opplysninger for hver av nabo/gjenboer/eier/fester blir kopiert til hvert nabovarsel, nabo1 til første nabovarsel,  nabo2 til andre nabovarsel osv.

Til sammen vil nabovarslene bestå av informasjon fra Gjenpart og Kvittering. Du har allikevel full frihet til å gjøre rettelser på hvert enkelt nabovarsel.

Relaterte blanketter:
Nabovarsel - hovedark
Nabovarsel - gjenpartsark
Nabovarsel - kvitteringsark

Skjemaet gjør bruk av makroer, klikk her for veiledning til å foreta en innstilling i Word som er nødvendig for at du kan aktivere makroer.


 
Pris: Kr 800,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
Grunnbeløpet (G) er økt (21.05)
Grunnbeløpet i folketrygden
er nå økt med 4,98 prosent fra
101 351 kroner til 106 399 med virkning fra 1. mai 2021.
Klikk her for mer informasjon.
(03.05)
Permitteringsvarsel som følge av Corona-19 (08.04)
Er du arbeidsgiver og må permittere ansatte grunnet midlertidig arbeidsstans eller arbeidsreduksjon på grunn av tiltak forårsaket av Corna-19 pandemien, kan du ved hjelp av denne veiviseren få hjelp til å lage skreddersydde permitteringsvarsel. Klikk her for gratis tilgang til veiviseren.
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no