VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Samordnet registermelding, forenklet blankett for foreninger

Blanketten skal benyttes av foreninger som vil registrere seg, gjøre endringer eller slettes i Enhetsregisteret, Frivillighetsregisteret, Foretaksregisteret og/eller Merverdiavgiftsmanntallet.

En forening er en selveiende institusjon med medlemmer, som har et ideelt, politisk eller annet formål, som medlemmene har sluttet seg sammen for å fremme. Foreningsformuen er knyttet til dette formålet og eies ikke av medlemmene. Foreningen er et selvstendig rettssubjekt.

Foreninger som også ønsker registrering i Frivillighetsregisteret, må fylle ut feltene 17-21 i blanketten.

Denne blanketten brukes også til å samle grunndata til NAV Aa-registeret. Blanketten sendes Enhetsregisteret, 8910 Brønnøysund.

Ønsker du å melde endringer, fyller du ut de feltene endringene gjelder. Oppgi alltid foreningens navn og organisasjonsnummer i felt 1.1. Hvis endringen innebærer at opplysningen skal slettes, skriver du «utgår» i feltet det gjelder. Hvilke deler av blanketten som skal fylles ut, avhenger av i hvilket register foreningen skal registreres eller er registrert.

Foreninger som driver merverdiavgiftspliktig virksomhet må også fylle ut særskilt blankett; «Del 2 - Tillegg for Merverdiavgiftsmanntallet». En utførlig veiledning til utfylling av blanketten følger vedlagt når du henter den ned.

ELEKTRONISK REGISTRERING
I stedet for å fylle ut og sende inn blanketten, kan du gjennom Brønnøysund registerets nye tjeneste for elektronisk registrering registrere nye enheter og foretak i Enhetsregisteret og Foretaksregisteret direkte over internett. Du kan også elektronisk melde endringer og nye opplysninger om eksisterende enheter eller melde fra om oppløsning og sletting.
Klikk her for elektronisk registrering.


 
Pris: Kr 10,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no