VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
MANUAL: Veiledning opphevelse av dokumentbeskyttelse i skjemaer

AdvokatOnline har mange skjemaer som lastes ned i blankettoppsett hvor det i teksten er grå utfyllingsfelter. Dette er gjort for å lette utfyllingen av skjemaet. Den øvrige teksten er skrivebeskyttet.

Anbefalt prosedyre for denne type skjemaer er først å fylle ut de grå tekstfeltene. Du navigerer fra det ene grå feltet til det andre ved enten å bruke TAB-tasten eller bruke musen og klikke seg fra felt til felt.

Dernest, dersom du ønsker å endre eller supplere den skrivebeskyttede teksten, må du foreta "Opphev dokumentbeskyttelse". Dette foretar du enkelt ved 2-3 klikk, men det er forskjellig fremgangsmøte for Word2007 og for Word2003 og tidligere versjoner.

Klikk på knappen Hent blankett nedenfor for å starte nedlastningen av veiledningen (gratis).


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no