VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Arbeidsavtale for midlertidig tilsetting

Her kan du få utarbeidet en arbeidsavtale hvor arbeidstakeren tilsettes midlertidig, dvs for et bestemt tidsrom eller for et bestemt arbeid av forbigående art.

Adgangen til midlertidig tilsetting er begrenset til det arbeid som er bestemt i arbeidsmiljølovens § 14-9. Arbeidsavtale som gjelder for et bestemt tidsrom eller for et bestemt arbeid av forbigående art kan bare rettsgyldig avtales i de tilfeller som er angitt i § 14-9 (2) pkt 2 a-e. Den 01.07.2022 trådte i kraft en lovendring som ikke lenger gir arbeidsgiver muligheter til å ansette medarbeidere midlertidig uten spesiell grunn.

I arbeidsforhold som gjelder tilsetting av kortere varighet av en måned, skal det umiddelbart inngås skriftlig arbeidsavtale. I arbeidsforhold med en samlet varighet av mer enn en måned, skal avtalen foreligge snarest mulig, og senest en måned etter at forholdet begynte.

Avtalen er ikke tilrettelagt for ledende stillinger eller stillinger som innebærer særlig selvstendig arbeid. I disse tilfellene anbefaler vi bruk av vår spesialtilpassede arbeidsavtale for ledere. For vanlig arbeidsforhold med deltidsstilling kan vår Arbeidsavtale generell, fast deltid benyttes. Klikk her for en oversikt over våre andre spesialtilpassede og fremmedspråklige arbeidsavtaler.

Klikk her for nærmere informasjon fra Arbeidstilsynet om særbestemmelser for midlertidig ansettelse.

Klikk på "Til veiviseren" for å komme til spørsmålene.
Dokumentet genereres etter at alle spørsmålene er besvart, og du kan lagre dokumentet i Word-format på din egen PC.
 
Pris: Kr 500,- inklusiv mva.  
Til veiviseren >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no