VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Avtale om utvikling av programvare IT (SSA-U)

Dette er statens standardavtale "Avtale om utvikling av programvare", den såkalte Programutviklingsavtalen.

Programutviklingsavtalen regulerer kjøp hvor leverandøren har ansvaret for å utvikle og levere programvare laget spesielt for denne ene kunden, med utgangspunkt i kundens behovsbeskrivelse og evt. kravspesifikasjon og leverandørens videre detaljspesifikasjon ut fra dette.

Når det er viktig å ha et rammeverk som gir god styring på prosjektet og mulighet for å håndtere endringer vil ofte programutviklingsavtalen være best egnet.

I tillegg til å regulere partenes rettigheter og plikter, gir denne avtalen et verktøy for en ryddig gjennomføring av utviklingsprosjekter. Leverandøren påtar seg her ansvaret for detaljspesifisering, utvikling og levering av programvare ut fra kundens kravspesifikasjon.

Avtalen kan også benyttes for prosjekter som består av tilpasning av standardprogramvare eller videreutvikling av eksisterende programvare, hvis disse tjenestene utgjør en vesentlig del av leveransens omfang. Avtalen forutsetter at kunden er i stand til å utarbeide en (grov) kravspesifikasjon som grunnlag for anbuds- eller tilbudsforespørsel. Kravspesifikasjonen skal danne grunnlag for leverandørens løsningsspesifikasjon.

Detaljert beskrivelse av leveransens nærmere innhold og omfang skal fremgå av bilag til avtalen.

Avtalen er utarbeidet som en standardavtale for Statens IT-anskaffelser av Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ). De er laget for statlige virksomheter, men kan godt brukes av fylkeskommunale, kommunale og private virksomheter.

Klikk her for nærmere informasjon fra DFØ.


 
Pris: Kr 25,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no