VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall dokumenter og blanketter! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vår store base av dokumenter og blanketter.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument gjelder er det en 3 dagers reklamasjonsfrist.
KAMPANJE: Gratis prøveabonnement 14 dager

Nå kan du teste om AdvokatOnline kan være noe for deg og din advokatpraksis. Vi tilbyr vi deg et gratis og helt uforpliktende prøveabonnement. Vi ønsker at du skal få et innblikk i og prøve vår omfattende base som mange andre advokater er så fornøyd med.

Med prøveabonnement på AdvokatOnline har du fri og ubegrenset tilgang til alt innhold i vår store base med kvalitetssikrede dokumentmaler, blanketter, veiledninger, huskelister m.m.

Prøveabonnementet er helt uforpliktende og abonnementtilgangen vil bli automatisk stengt etter 14 dager. Før utløpet av prøveabonnementet vil du bli kontaktet av oss med et hyggelig tilbud på fortsatt abonnement tilpasset ditt advokatfirma.

For nystartede advokatvirksomheter og for eldre advokater som er i ferd med å trappe ned sin praksis har vi egne gunstige priser.

AdvokatOnline har i 15 år vært advokatenes «back office partner» som hjelper advokatkontoret med en effektiv og sikker utarbeidelse av dokumenter. Vi har i dag over 1.600 brukere ved norske advokatkontorer i alle størrelser.

Betingelser for gratis prøveabonnement:

  • Tilbudet om 14 dagers gratis prøveabonnement gjelder for advokater, advokatfellesskap og advokatfirmaer.
  • Det følger ingen forpliktelser med prøveabonnementet og ingen automatisk fornyelse.
  • Abonnementtilgangen stenges automatisk etter 14 dager.
  • Tilbudet gjelder ikke for kunder som allerede har løpende abonnement eller som har avsluttet abonnement de siste 12 månedene.

KLIKK HER for bestilling av prøveabonnementet. Du vil få umiddelbar tilgang til ditt prøveabonnement.


 
NYHET!
- webløsning for varsling av kritikkverdige forhold
(25.03)

Alle virksomheter med 5 eller flere ansatte plikter å ha en forsvarlig varslingstjeneste.
Med Whistle kan ansatte
varsle om kritikkverdige forhold fullstendig anonymt. Whistle kan også anskaffes med en sikker toveiskommunikasjon med anonyme varslere. Varslingsmottaker logger seg inn på en egen portal og kan lese og administrere varslene der.
Klikk her for mer informasjon.
(19.02)
Demonstrasjonsvideo (24.09)
Klikk her for å se en video med demonstrasjon av AdvokatOnline.

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no