VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Budskjema tvangssalg fast eiendom

Denne blankett er et budskjema til bruk ved tvangssalg av fast eiendom. Blanketten er utarbeidet for de tilfeller en privatperson(er) i egenskap av forbruker gir bud til megler/advokat ("medhjelper") på kjøp av fast eiendom (selveierleilighet, hus og fritidsbolig).

Blanketten er ikke tilrettelagt for bud på borettslags- eller andelsleiligheter. Blanketten er heller ikke tilrettelagt for bud på næringseiendommer, men kan gjerne brukes til dette. Det samme gjelder bud hvor budgiver avgir bud uten å være privatperson eller forbruker.

Avhendingslovens bestemmelser gjelder ikke ved tvangssalg, jfr Avhendingslovens § 1. Tvangssalg av eiendom gjennomføres etter bestemmelsene i Tvangsfullbyrdelseslovens Kapittel 11. Tvangsdekning i realregistrerte formuesgoder og Kapittel 12. Tvangsdekning i adkomstdokument til leierett eller borett til husrom.

For mer informasjon les denne artikkelen på paragrafen.no. For øvrig vises det til ytterligere informasjon på budskjemaet side 2.

Dersom du etter å ha fylt ut dokumentmalen har behov for å endre standardteksten, kan du gjøre dette ved å oppheve dokumentbeskyttelsen.     Klikk her for å se hvordan dette gjøres.

Pris: Kr 250,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no