VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Fullmakt forretningsfører for innregistrering av andeler i borettslag

Dette dokument er et eksempel på fullmakt fra borettslagets styre til forretningsfører om innregistrering av borettslagets andeler i Grunnboken. Borettslaget er pliktig til å registrere alle andelene i borettslaget i Grunnboken, jfr borettslagloven § 14-9.

Andeler i borettslag skal etter ikrafttredelsen av Lov om burettslag (burettslagslova) av 06.06.2003 nr. 39 registreres i Grunnboken. De får dermed et sterkere rettsvern på linje med det som fast eiendom i alle år har hatt gjennom tinglysing i Grunnboken. Etter innmelding av borettsandeler til rettsvernregisteret i Grunnboken, skal alle henvendelser vedrørende borettsandeler skje til Statens kartverk.

Tinglysingen er gebyrbelagt, klikk her for gebyrsatsene.

Nærmere informasjon om tinglysing og registrering av andeler i borettslag kan du lese på Statens kartverk sine nettsider, klikk her.

Relatert dokument: Blankett for registrering av andeler i borettslag.

Dersom du ved nedlastningen av blanketten får melding om at makroene (funksjonen som gjør at dokumentet bl.a. kan kalkulere) ikke er aktivert (enabeled) må du gjøre en innstilling på din PC. Klikk her for å se hvordan du enkelt løser dette.

Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no