VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Melding om nyregistrering av småbåt i RSSR

Denne blankett er til bruk ved nyregistrering av småbåt i RSSR (Redningsselskapets sikkerhets- og småbåtregister). Registreringen er frivillig og driften av registeret drives av Redningsselskapet. Klikk her for orientering om hvorfor man bør registrere småbåter.

Med småbåt menes enhver flytende innretning som er beregnet på og i stand til å bevege seg på vann, og som har en største lengde på inntil 15 meter, jfr lov om fritids- og småbåter av 26. juni nr 47 § 1. Er båten eller den flytende innretningen lengre enn 15 meter skal båten registreres i Norsk Ordinært skipsregister (NOR), se Skjøte skip (NOR og NIS). Er båten mellom 10-15 meter kan også båter registreres i NOR.

Ved nyregistrering må kopi av faktura for kjøp av båt/motor legges ved registreringsskjemaet. Ved nyregistrering av eldre, ikke tidligere registrert båt i Småbåtregisteret må båtens eierforhold tilbake til den var ny, fremskaffes/dokumenteres. Båter uten denne dokumentasjonen vil bli nektet registrert. Nyregistrering i RSSR er gebyrlagt (2015 kr 400).

NYTTIGE LINKER:
RSSR nettsider med informasjon om RSSR og registrering av småbåter

RELATERTE DOKUMENTER ER:
Kontrakt for kjøp av brukt båt
Skjøte skip (NOR og NIS)

I stedet for å laste ned blanketten kan registreringen foretas online på RSSRs Min side

Blanketten er i pdf-format og forutsetter Adobe Reader installert.


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no