VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Avtale om vedlikehold og service i mindre omfang av IT-utstyr og programmer (Difi SSA-V lille)

Avtalen er beregnet for enkle vedlikeholds- og serviceytelser, fra én leverandør (enten den man kjøpte fra eller en annen). I tillegg kommer valgfrie ytelser for vedlikehold og service, typisk på standardutstyr og -programvare kjøpt i henhold til den lille kjøpsavtalen (disse er laget for å kunne brukes sammen, men kan også brukes hver for seg).

Eksempler på valgfrie ytelser er telefonveiledning, tilkalling av bistand, drift, depottjenester, forebyggende vedlikehold/service, feilretting av programmer, tilgjengelighetsgaranti.

Avtalen er utarbeidet som en standardavtale for Statens IT-anskaffelser av Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi). De er laget for statlige virksomheter, men kan godt brukes av fylkeskommunale, kommunale og private virksomheter.

Klikk her for nærmere informasjon på Difi. Klikk her for oversikt over alle avtalene fra Difi.

RELATERTE MALER:


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no