VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Avtale om kjøp og andre ytelser ved IT-anskaffelser (SSA-K)

Dette er statens store standardavtaler som først og fremst regulerer kjøp av masseprodusert datautstyr og programvare ("hyllevare", "standardprodukter"), men også andre ytelser og tjenester kan inkluderes, som for eksempel installasjon, konfigurering, opplæring, konvertering av data, tilpasninger osv.

Hvis hovedmålet med avtalen er anskaffelse av masseprodusert programvare, IT og annet datautstyr, og det ikke er behov for større tilpasninger, vil kjøpsavtalen være best egnet til å regulere avtaleforholdet.   Dersom det derimot er behov for større tilpasninger, bør man vurdere å bruke Tilpasningsavtalen (SSA-T) eller Programutviklingsavtalen (SSA-U).

Avtalen er utarbeidet som en standardavtale for Statens IT-anskaffelser av Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ). De er laget for statlige virksomheter, men kan godt brukes av fylkeskommunale, kommunale og private virksomheter.

Klikk her for nærmere informasjon på DFØ.


 
Pris: Kr 25,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no