VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Søknad om registrering av varemerke eller fellesmerke

Denne blankett er til bruk for privatpersoner eller foretak  som skal søke om enerett til varemerke eller fellesmerke til Patentstyret (Styret for industrielle rettsvern). En oversikt over lover og forskrifter om varemerke eller fellesmerke og Patentstyret får du ved å klikke her. En veiledning til utfylling av blanketten kan lastes ned ved å klikke her.

Et varemerke er et særpreget kjennetegn for rettighaverens sine varer og/eller tjenester. En varemerkeregistrering gir rettighetshaver enerett til å bruke varemerket som kjennetegn for rettighaverens sine varer og/eller tjenester. Det innebærer at andre ikke kan bruke et varemerke som kan forveksles med rettighaverens sine varer og/eller tjenester av samme eller lignende slag som rettighetshavers merke er registrert for.

Eneretten gjelder bare bruk i næringsvirksomhet, for eksempel bruk av merket på selve varen, på innpakningen, i reklame, i forretningsdokumenter, i muntlig omtale eller på annen måte.

Nærmer informasjon om hva et varemerke og fellesmerke er, hva som kan registreres, hva det koster mv kan du lese ved å klikke her.

Blanketten er i PDF-format som krever at du har installert Adobe Reader på din PC. Denne programvaren kan du laste ned gratis ved å klikke her.

AdvokatOnline sin samarbeidspartner innen dette fagfeltet er Advokatfirmaet Haavind som er et av Norges ledende innen dette fagfeltet. Klikk her for nærmere informasjon fra Haavind Vislie.


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no