VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Søknad om patent

Denne blankett er til bruk for oppfinnere som skal søke om patent til Patentstyret (Styret for industrielle rettsvern). En oversikt over lover og forskrifter om patent og Patentstyret får du ved å klikke her.

Et patent beskytter en konkret løsning på et teknisk problem. Et patent gir oppfinneren enerett til å utnytte oppfinnelsen kommersielt for et begrenset tidsrom. I denne perioden kan oppfinneren hindre andre i å produsere, importere eller selge oppfinnelsen som oppfinneren har patentert.

Nærmer informasjon om hva et patent er, hva som kan patenteres, hva det koster mv kan du lese ved å klikke her.

Blanketten er i PDF-format som krever at du har installert Adobe Reader på din PC. Denne programvaren kan du laste ned gratis ved å klikke her.

Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no