VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Blankett for registrering av utøvere av alternativ behandling

Utøvere av alternativ behandling kan registrere seg i et eget register i Brønnøysund. Den frivillige ordningen skal være med på å ivareta pasientsikkerhet og forbrukerrettigheter for den som oppsøker en registrert alternativ behandler.

Den enkelte utøver må ha en faglig bakgrunn som er i samsvar med den enkelte utøverorganisasjon. Etter søknad kan Sosial- og helsedirektoratet godkjenne utøverorganisasjoner for registrering. Utøveren forplikter seg dermed til å drive forsvarlig virksomhet. Helsedepartementet intensjon er at denne ordningen skal bidra til økt seriøsitet og til foretningsmessig ordnede forhold.

Nærmere informasjon fra registeret med opplysninger om hvem som kan registrere seg, gebyrer, lover og forskrifter mv får du ved å klikke her. Blanketten kan også lastes ned på nynorsk.


 
Pris: Kr 10,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no