VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
NAV - komplett skjemasamling

Her er linker til aktuelle elektroniske blanketter/skjemaer som er utgitt av NAV:

Arbeidsliv:   Abeidsavklaringspenger, Arbeidstrening, Bistand for å komme i gang, Dagpenger; Kjøreliste for godkjent bruk av egen bil, Lønnsgaranti, Starte egen bedrift, Søke jobb i utlandet, Tilleggsstønader, Tiltakspenger, Ventelønn.

Familie og Barn:   Barnebidrag, Barnetrygd,  Ektefellebidrag, Enslig mor eller far, Foreldrepenger, Svangerskapspenger, Kjøreliste for godkjent bruk av egen bil, Kontantstøtte, Omsorgspenger, pleiepenger og opplæringspenger, Oppforstringsbidrag, Tilleggstønader.

Pensjon 

Permitteringer, oppsigelser og konkurs:  Bekreftelse på arbeidsforhold og permittering, Bekreftelse på sluttårsak/nedsatt arbeidstid, Permittering, Melding NAV masseoppsigelser mv, Opplysninger om boet og kravene, Samleliste for bostyrer.

Refusjoner og refusjonskrav

Sykepenger

Tilskudd og tiltak:  Arbeidstrening, Fremmøteliste ved deltakelse på arbeidstrening, Funksjonsassistanse, Inkluderingstilskudd, Lønnstilskudd, Melding om arbeidsforhold til Aa-registeret, Mentor, Søknad om tilskudd.

Yrkesskade

Blankettene er i PDF-format som krever at du har installert Adobe Reader på din PC. Denne programvaren kan du laste ned gratis ved å klikke her.


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no