VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
INFO Grunnboken - gebyrer tinglysing

Dokumentavgift

Dokumentavgiften ved overføring av hjemmel i fast eiendom: 2,5 % av avgiftsgrunnlaget (dvs. av kjøpesummen/markedsverdien).

Klikk her for lov om dokumentavgift. Klikk her for forskrift om dokumentavgift.
Klikk her for Stortingets vedtak om dokumentavgift for 2017.


Tinglysingsgebyrer

Klikk her for prisliste for gebyr ved tinglysing.

Sletting av pantedokument, pantefrafall, uskifteattest, navneendring, sammenføyning, nedkvittering, tvangsforretning mv er GRATIS.

For tinglysing i Grunnboken sendes blanketten til Statens Kartverk. Mer informasjon om tinglysing kan innhentes fra Statens Kartverk. Kommunenummeret finner du ved å klikke her. Her finner du sjekkliste for tinglysning.

Tinglysningsgebyret må betales forskuddsvis ved innsendelse til den lokale tingrett. Ved innsendelse til Statens kartverk vil tinglysningsgebyret bli innkrevd i ettertid, klikk her for nærmere informasjon.

Husk at innsender må oppgi organisasjonsnummer, jfr feltet Returneres til øverst på blanketten. Dersom organisasjonsnummeret for innsender ikke er oppgitt, vil Kartverket returnere skjøtet. I samme feltet kan innsenders interne referansenummer angis, noe som er nyttig da referansenummeret vil fremkomme på fakturaen som man mottar i ettertid. Klikk her for nærmere informasjon.


 
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no