VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Arbeidsavtale for sjømann / Employment agreement for seaman

Avtaleskjemaet er utformet slik at det fyller de krav som er fastsatt i Forskrift om arbeidsavtale og lønnsoppgave (skip) om ansettelsesavtale og hyreoppgjørsskjema i medhold til skipsarbeidslovens § 3-1.


Ansettelsesavtalen er en privatrettslig avtale inngått mellom den enkelte arbeidsgiver og den enkelte sjømann. Avtalen utfylles i minst to eksemplarer. Arbeidstaker og arbeidsgiver skal ha hvert sitt eksemplar.

 

Om det avtales vilkår i strid med bestemmelser i skipsarbeidslovens § 10-9 (2), vil lovbestemmelsene gå foran avtalen. Det samme gjelder i forhold til gyldige tariffavtaler som partene er bundet av.

 

Arbeidsavtalen er utarbeidet av Sjøfartsdirektoratet.


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no