VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Skipingsdokument for AS, standard blankett (nynorsk)

Denne blanketten er et standard stiftelsesdokument som kan brukes når man skal stifte et aksjeselskap. Blanketten tar sikte på helt enkle selskapsstiftelser, hvor aksjeinnskuddene skal bestå av penger, og hvor det heller ikke ellers skal gjelde bestemmelser om at noen skal ha særskilte rettigheter overfor eller fordeler av selskapet. Blanketten vil ikke være tilstrekkelig dersom det skal gjelde slike bestemmelser, og man bør da utarbeide et eget stiftelsesdokument.

Dersom selskapet skal betale utgiftene ved selskapsstiftelsen, må dette fremgå av stiftelsesdokumentet. Blanketten er heller ikke utformet med tanke på at selskapet skal dekke stiftelsesutgiftene.

OBS! Vær klar over at fra 01.01.2012 er kravet til AS-kapital senket fra kr 100.000 til kr 30.000 og at stiftelsesomkostninger kan utgiftsføres selskapet direkte uten at det må betales overkurs. Klikk her for nærmere info om endringene.

Ved å fylle ut og undertegne stiftelsesdokumentet beslutter stifterne å stifte selskapet, og aksjene anses tegnet. Innen tre måneder etter at stiftelses- dokumentet er undertegnet, skal selskapet meldes til Foretaksregisteret. Dette gjøres ved å fylle ut skjemaet Samordnet registermelding¨Del 1 Hovudblankett og Del 2 Tillegg for Meirverdiavgift, som med nødvendige vedlegg skal sendes til Enhetsregisteret (Postboks 1500, 8901 BRØNNØYSUND). En bekreftet kopi av stiftelsesdokumentet skal da vedlegges skjemaet Samordnet registermelding.

Forklaring til notene i blanketten finnes under knappen Mer informasjon.

Du få også mer informasjon om stiftelse av aksjeselskap på Jusstorget.no, i artikkelen "Stift aksjeselskapet selv!"


 
Pris: Kr 100,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no