VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Skattemelding for forhåndsfastsetting av skatt (forhåndslikning)

Dette er skatteblankett RF-1040B Skattemelding for forhåndsfastsetting av skatt på formue og inntekt (tidligere Selvangivelse for forhåndslikning) utgitt av Skatteetaten.

Skjemaet kan sendes som vedlegg i kontaktskjema eller pr post til ditt lokale skattekontor.

Før et dødsbo eller konkursbo kan avsluttes, må bobestyrer, skifteforvalter, selvskiftende arvinger eller testamentsfullbyrder levere skattemelding og kreve en forhåndsfastsetting av boet.

Fra og med inntektsåret 2016 gjelder det nye regler for beskatning av andeler i verdipapirfond. Dersom boet omfatter andeler i verdipapirfond, kan du lese mer her.

Gjenlevende ektefelle/samboer eller enearving som har tatt over boet etter avdøde udelt skal ikke kreve forhåndsfastsetting. Forhåndsfastsetting foretas heller ikke ved skifte mellom ektefeller ved separasjon eller skilsmisse.

Dersom du ikke krever forhåndsfastsetting av boet, skal du ikke bruke skjema RF-1040. Da skal du benytte skattemeldingen for lønnstakere og pensjonister eller skattemeldingen for næringsdrivende. Avdødes/dødsboets skattemelding for det aktuelle inntektsåret utleveres til arvinger eller skifteforvalter. Se krav til dokumentasjon for utlevering av skattemelding. Skattemelding for konkursbo leveres av bobestyrer.

Utenlandske arbeidstakere med begrenset skatteplikt i Norge bare for lønn, kan kreve forhåndsfastsetting i forbindelse med utreise fra Norge ved å levere skjema RF-1038 Selvangivelse for forhåndsfastsetting av utenlandsk arbeidstaker.


 
Pris: Kr 10,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no