VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Lovkommentar til plandelen av plan- og bygningsloven

Plan- og bygningsloven trådte i kraft 1. juli 2009. Veilederen er en gjennomgang av bestemmelsene og har utfyllende kommentarer til hver enkelt bestemmelse. Hva sier loven, hvilke forpliktelser, rammer og muligheter gir bestemmelsene.


Hovedmålgruppe for veilederen er dem som jobber med planlegging til daglig for eksempel saksbehandlere med plan og byggesak, tiltakshavere, ansvarlige søkere og konsulenter. Lovkommentaren suppleres med en kortveileder med introduksjon til plansystemet og temaveiledere for praktisk planlegging i forhold til bestemte tema.


Kommunal- og moderniseringsdepartementet har en oversikt over prinsipputtalelser og fortolkninger om plan- og bygningsloven. Fra og med 2015 er brev om plandelen av plan- og bygningsloven med på denne. På regjeringen.no er der en tilsvarende oversikt over tolkningsuttalelser med mulighet til å sortere på departement, tema og tidsperiode.


Lovkommentar til plandelen av plan- og bygningsloven (pdf) (eller klikk på knappen nedenfor "Hent blankett" for html versjon).


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no