VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Databehandleravtale

Denne mal skisserer hovedmomentene i databehandleravtaler etter personopplysningsloven kapitel IV i Europaparlamentets- og Rådsforordning. 

Dokumentmalen er en oversettelse av databehandleravtalen fra det danske Datatilsynet som har fått godkjent sin mal av Det europeiske personvernrådet (EDPB).Oversettelsen er foretatt av det norske Datatilsynet pr august 2020 og kaller den for en "uoffisiell oversettelse".

I artikkel 28 i personvernforordningen finner man kravene til innholdet i en databehandleravtale. Det er imidlertid ikke noe i veien for at en databehandleravtale inneholder flere vilkår enn det som følger av loven, for eksempel dersom den behandlingsansvarlige ønsker å gi databehandleren særlige forpliktelser. Dette er opp til den behandlingsansvarlige å vurdere. Det er også opp til den behandlingsansvarlige å vurdere om databehandleravtalen skal inneholde Datatilsynets anbefalinger utover kravene i loven.

Samme mal for databehandleravtale kan også lastes ned på dansk (originalen) og på engelsk.

Se  Datatilsynets nettsider for veiledning og mer informasjon.


 
Pris: Kr 5,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no