VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall dokumenter og blanketter! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vår store base av dokumenter og blanketter.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument gjelder er det en 3 dagers reklamasjonsfrist.
Avtale om foreldreansvar - samboererklæring

Denne avtalen er tilrettelagt for samboere med avtale om foreldreansvar av felles barn i henhold til Lov av 8. april 1981 nr. 7 om barn og foreldre § 35 3. ledd.

Avtalen brukes både ved førstegangsavtale og ved endringer av avtale om foreldreansvar.

Husk at avtalen må meldes til folkeregisteret i den kommunen barnet er registrert bosatt for at avtalen skal være gyldig.

Du kan lese mer om barnefordeling og foreldreansvar på Paragrafen.no og på Barne- og Likestillingsdepartementets nettsider.

Samboende foreldre har delt foreldreansvar for barn født etter 1. januar 2006. Dette under forutsetning av at samboerparet har felles adresse ved barnets fødsel, og at felles adresse er registert i folkeregisteret, jfr § 35.

Barne- og Likestillingsdepartementet har også utgitt en brosjyre om "Foreldreansvar og samværsrett" som kan lastes ned ved å klikke her. Brosjyren er i PDF format og dersom du ikke har installert Adobe Reader kan du få dette lastet ned gratis ved å klikke her.

Pris: Kr 25,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
NY WEBSIDE (04.03)
Se vår nye webside www.advokatonline.no som egen webside for firmaet AdvokatOnline AS hvor vi også forteller om våre andre webløsinger!
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger, og vil beskytte og respektere ditt privatliv og din personlige integritet når du besøker vår nettside eller bruker våre tjenester.

Klikk her for å laste ned og lese personvernerklæringen.

(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no