VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
INFO Veiledning for inndriving av egne fordringer - egenInkasso

Dette er en veiledning i den rettslige prosessen med å inndrive egne fordringer, typisk en faktura som ikke betales ved forfall.

Det er en trinn-for-trinn veiledning med linker til nettsteder med nyttig tilleggsinformasjon.

Det linkes også til aktuelle dokumentmaler på www.advokatonline.no som fritt kan lastes ned av abonnementer på AdvokatOnline. Her vil det også være spesifisert tilleggsinformasjon til de enkelte dokumentmalene.

Prøv å ha en konstruktiv dialog med debitor under hele prosessen. Det kan være mange årsaker til at debitor ikke betaler. Det kan hende at debitor ikke vil betale på grunn av feil, mangler eller forsinkelse: Da kan det være det beste å komme fram til en minnelig løsning, eksempel prisavslag for å få løst saken. Dersom debitor ikke evner å betale (mangler penger) kan man inngå en avtale med et gjeldsbrev. På denne måte kan dette avhjelpe debitor med en betaling over tid og kreditor med gjeldsbrevet står sterkere med å inndrive kravet dersom debitor ikke senere betaler.

Men det er sikkert mange spørsmål som dukker opp underveis i hele prosessen. Abonnementer av AdvokatOnline kan ringe 22 83 00 90 og fritt konsultere med deres advokater.


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no