VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Begjæring om fravikelse

Blanketten brukes ved tvangsutdrivelse av leietakere av bolig eller lokale. Hjemmel for begjæringen er tvangsfullbyrdelsesloven § 13-2.

Før det sendes begjæring om fravikelse må det ha vært sendt skiftlig varsel, jfr tvangsfullbyrdelsesloven§4-18/§4-19. (Se Varsel om utkastelse for skyldig leie og omkostninger). Dersom leier ikke betaler innen 14 dager etter at det er sendt varsel, kan utleier sende Begjæring om fravikelse.

Begjæringen sendes namsmyndigheten i den kommune der det begjæres fravikelse av lokale. Innsender vil bli avkrevd gebyr tilsvarende 2,1 R (R=rettsgebyr). Blanketten må innleveres i 4 eksemplarer.

Når det er grunnlag for å begjære fravikelse av husrommet kan utleier, dersom det er grunn til det, sende skriftlig varsel til sosialtjenesten (NAV) i kommunen om misligholdet, jfr husleielovens § 9-11.

Nærmere informasjon om saksgangen mv. finner du ved å klikke her.

Dette skjema er i Word-format og du kan derfor redigere standardteksten. Dersom du etter å ha fylt ut skjemaet har behov for å endre standardteksten, kan du gjøre dette ved å oppheve dokumentbeskyttelsen. Klikk her for å se hvordan dette gjøres.


 
Pris: Kr 400,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no