VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Request for assignment of a D-number

Blanketten skal brukes av utenlandske personer som ønsker å få tildelt D-nummer i forbindelse med registrering i Brønnøysundregistrene. Blanketten kan også lastes ned med norsk tekst og spesialblankett for Altinn, se nedenfor under relaterte blanktter.

Klikk her for forskrift om hvem som kan tildeles D-nummer.

D-nummer tildeles av Sentralkontoret for folkeregistrering. Det tilsvarer fødselsnummer ved registrering i Brønnøysundregistrene for utenlandske personer som ikke har norsk fødselsnummer.

Søker om D-nummer (ikke rolleinnehaver) må legge ved bekreftet kopi av gyldig legitimasjonsdokument som inneholder bilde, fullt navn, fødselsdato, kjønn, utløpsdato og statsborgerskap ? for eksempel pass eller nasjonalt ID-kort. Kopien skal enten være bekreftet av norsk offentlig myndighet, norsk advokat, norsk autorisert regnskapsfører, norsk autorisert eller registrert revisor, nordisk politimyndighet, nordiske ambassader eller utenlands enhet med notarialkompetanse. I tillegg må kopien være stemplet av den enheten som bekrefter dokumentet.

Den som får tildelt D-nummer blir ikke orientert om nummeret av Brønnøysundregistrene eller Sentralkontoret for folkeregistrering. Enheten eller innsender av registreringsmeldingen må derfor selv gi en slik orientering til den som blir tildelt D-nummer.

Relaterte blanketter:
Request for assignment of D-number to person with reporting duties in Altinn on behalf of a particip
Anmodning om tildeling av D-nummer
Anmodning om tildeling av D-nummer for rapportering i Altinn på vegne av rolleinnehaver


 
Pris: Kr 10,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no