VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Forenkla registermelding Del1 Enkeltpersonføretak (nynorsk)
Blanketten er en fellesblankett for registrering i Enhetsregisteret, Foretaksregisteret og Merverdiavgiftsmanntallet. Med denne blanketten samler en også inn grunndata til arbeidsgiverdelen av Arbeidsgiver- og arbeidstakerregisteret samt Statistisk sentralbyrås bedrifts- og foretaksregister. Blanketten kan sendes til Enhetsregisteret eller et av de nevnte tilknyttede registrene. Mottageren formidler de meldte opplysningene videre.

Blanketten skal brukes både når et enkeltpersonforetak (tidligere kalt enkeltmannsforetak) skal registreres første gang, når registrert opplysninger om enkeltpersonforetak skal endres, blant annet opplysninger om kjøp, salg eller nedleggelse av virksomhet, og når en skal melde fra om at enkeltpersonforetak skal slettes.

En utførlig veiledning til utfylling av blanketten følger vedlagt når du henter den ned.

ELEKTRONISK REGISTRERING
I stedet for for å fylle ut og sende inn blanketten, kan du gjennom Brønnøysund registerets nye tjeneste for elektronisk registrering registrere nye enheter og foretak i Enhetsregisteret og Foretaksregisteret direkte over internett. Du kan også elektronisk melde endringer og nye opplysninger om eksisterende enheter eller melde fra om oppløsning og sletting.
Klikk her for elektronisk registrering.


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no