VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Husordensregler
Disse husordensreglene er spesielt tilpasset leiligheter, men de passer også godt til andre leieforhold, borettslag og aksjeleiligheter. De kan enkelt redigeres for å tilpasse dine ønsker. Teksten som står i parentes må en velge om skal med i husordensreglene. Dersom de er aktuelle fjernes parentesene.

Etter husleieloven § 5-2 gir uleier rett til å fastsette husordensregler ensidig. Det er et krav at det dreier seg om "vanlige ordensregler". Det vil si at reglene må være rimelige ut fra hva man kan forvente for den aktuelle typen bolig. Bestemmelsen gjelder tilsvarende for borettslag, jf. brl. § 34. Eierseksjonsloven § 19, 6. ledd må forstås på samme måte.

Brudd på husordensreglene er å regne som mislighold av leiekontrakten og kan medføre krav om oppsigelse eller heving av leieavtalen. I eierseksjoner kan det medføre salgspålegg eller krav om fravikelse, jf. eiersl. §§ 26 og 27
Pris: Kr 400,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no