VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Kontrakt for kjøp av motorkjøretøy

Kjøpekontrakten er laget for salg av brukt motorvogn mellom privatpersoner. Den regulerer de viktigste og vanligste forhold mellom kjøper og selger. Kjøpsloven kommer for øvrig til anvendelse på forhold som ikke er regulert i kjøpekontrakten. Dersom partene ønsker å fravike noen av reglene i kjøpsloven, må det derfor avtales i kjøpekontrakten.

Selgeren bør vanligvis ikke overlevere motorvognen uten at kjøpesummen er betalt eller sikret på annen måte.

Kjøperen bør vanligvis ikke betale kjøpesummen før bilen blir levert sammen med en ferdig utfylt salgsmelding, kontrollert betalinger og undersøkt om det er heftelser på bilen.

Det er viktig å sjekke om kjøretøyet har heftelser (salgspant, utleggspant, leasing m.v) og kjøper bør ringe Løsøreregisteret i Brønnøysund på tlf. 75 00 75 00 (08-16), datafonen på tlf 75 00 75 02 (hele døgnet), eller på Brønnøysundregistrene sine hjemmesider og få dette bekreftet. Opplysningene bør bekreftes skriftlig. Alle registrerte heftelser følger bilen, og fordringshaveren kan ta dekning i bilen selv om bilen er solgt videre.

Partene bør fylle ut hver sin salgsmelding. Selger og kjøper har hver for seg ansvar for at meldingen om eierskifte blir levert/innsendt til biltilsynet i det distrikt hvor selger er bosatt senest innen 3 dager etter at salgsmeldingen er undertegnet.

Kjøper må snarest tegne ansvarsforsikring for motorvognen. Selgers ansvarsforsikring for motorvognen gjelder inntil 14 dager etter at salgsmelding er undertegnet. Forsikringsselskapet skal ha kopi av salgsmeldingen.


 
Pris: Kr 200,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no