VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Melding om kjøretøy som har skiftet eier

Denne blankett et utstedt av Statens vegvesen og har blankettnr NA-0232. Blanketten brukes ved omregistrering av kjøretøy.

Partene bør fylle ut hver sin salgsmelding. Selger og kjøper har hver for seg ansvar for at meldingen om eierskifte blir levert/innsendt til biltilsynet i det distrikt hvor selger er bosatt senest innen 3 dager etter at salgsmeldingen er undertegnet. Når motorvognen skal registreres må følgende dokumenter framlegges: Kvittering for at omregistreringsavgiften er betalt, kvittering på at årsavgiften er betalt, bekreftelse på at motorvognen er trafikkforsikret (ansvarsforsikret), legitimasjon fra ny eier og tidlig eiers vognkort.

Omregistreringsavgiften kan enten betales på postkontoret på egen blankett (spør etter denne på postkontoret) eller med bankkort i betalingsterminal på ditt lokale Biltilsyn. Årsavgiften kan kun betales på egen postgiroblankett fra Toll og avgiftsdirektoratet. Hvis selger ikke kan fremlegge gyldig kvittering for betalt årsavgift, og kjøretøyet ikke har oblat på skiltet, bør kjøper ringe enten Toll og avgiftsdirektoratet eller Biltilsynet og oppgi kjøretøyets registreringsnummer for å få bekreftet at årsavgiften er betalt. Hvis årsavgiften ikke er betalt i rett tid, husk at det da påløper en tilleggsavgift. Dette opplyser imidlertid Biltilsynet ved telefonhenvendelser.

Nærmere informasjon om omregistrering finnes på Statens Vegvesen sine nettsider.

Veiledning til hvordan blanketten skal fylles ut finner du på blanketten. Der finner du også vilkårene for at kjøretøyet skal bli registrert på den nye eieren.

Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
Grunnbeløpet (G) er økt (21.05)
Grunnbeløpet i folketrygden
er nå økt med 4,98 prosent fra
101 351 kroner til 106 399 med virkning fra 1. mai 2021.
Klikk her for mer informasjon.
(03.05)
Permitteringsvarsel som følge av Corona-19 (08.04)
Er du arbeidsgiver og må permittere ansatte grunnet midlertidig arbeidsstans eller arbeidsreduksjon på grunn av tiltak forårsaket av Corna-19 pandemien, kan du ved hjelp av denne veiviseren få hjelp til å lage skreddersydde permitteringsvarsel. Klikk her for gratis tilgang til veiviseren.
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no