VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Søknad om lønnsgarantidekning - blankett B:
Samleliste for bostyrer

Oversendelse av søknader

Bostyrer skal oversende utfylt og underskrevet blankett C ved første innsendte ekspedisjon av søknader. NAV Lønnsgaranti godtar at bostyrer, bostyrers advokatfullmektig eller at en annen advokat ved bostyrers kontor signerer.

Ved andre gangs innsendelse av blankett B kan tidligere innsendte blankett C legges til grunn for kravene. Dette dersom det ikke foreligger nye opplysninger vedrørende søkere. Bostyrer må bekrefte opplysninger i tidligere innsendte blankett C ved å oppgi dato for innsendelsen og underskrift på blankett B. Dersom det foreligger nye opplysninger om søkerne i ekspedisjonen, skal blankett C endres og oversendes utfylt og underskrevet sammen med blankett B.

Utfylling av blanketten

Bostyrer må benytte den elektroniske utgaven av blankett B. Listene skal være fylt ut med maskinskrevet tekst, og søkerne skal være ført opp i alfabetisk rekkefølge med etternavn først.

Kun forfalte krav sendes inn, og det forutsettes at bostyrer har kontrollert om arbeidstaker enten har fått nytt arbeid eller har vært tilmeldt som arbeidssøkende i hele angjeldende periode.

Krav skal sendes inn så raskt som mulig etter at fristen for å melde krav i boet er utløpt, og så raskt som mulig etter forfall, om nødvendig fortløpende. Dette innebærer at det kan sendes krav for samme søker i flere omganger, etter hvert som kravene forfaller. Bostyrer skal ikke avvente innsending av krav fra noen søkere i påvente av søknader fra eventuelle etternølere, eller i påvente av avklaring av krav fra søkere hvor nærmere undersøkelse fra bostyrers side er nødvendig.

Grunnbeløpet (G) er økt (21.05)
Grunnbeløpet i folketrygden
er nå økt med 4,98 prosent fra
101 351 kroner til 106 399 med virkning fra 1. mai 2021.
Klikk her for mer informasjon.
(03.05)
Permitteringsvarsel som følge av Corona-19 (08.04)
Er du arbeidsgiver og må permittere ansatte grunnet midlertidig arbeidsstans eller arbeidsreduksjon på grunn av tiltak forårsaket av Corna-19 pandemien, kan du ved hjelp av denne veiviseren få hjelp til å lage skreddersydde permitteringsvarsel. Klikk her for gratis tilgang til veiviseren.
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no