Om AdvokatOnline

Nordens første Legal Tech-firma

AdvokatOnline AS har siden 2000 utviklet og markedsført avanserte web-baserte tjenester som forenkler hverdagen for profesjonelle brukere. Sammen med web-løsningene leverer AdvokatOnline standard- og spesialtilpassede abonnementsløsninger med oppdatert og kvalitetssikret juridisk innhold.

Over 80% av dagens kunder er advokatfirmaer og jurister i offentlig sektor med over 1200 brukere som har tilgang til tjenester fra AdvokatOnline.

+ 500
DOKUMENTMALER
+ 1200
ADVOKATBRUKERE
20
ÅRS ERFARING
Om AdvokatOnline

KOMPETANSE

Advokat Carl Vemmestad er daglig leder og jobber full tid for AdvokatOnline AS. Forøvrig har AdvokatOnline AS et bredt nettverk av samarbeidende advokater som bistår ved behov.
Carl Vemmestad
CARL VEMMESTAD

Gründer, medeier, daglig leder, styremedlem og advokat i AdvokatOnline AS.

vemmestad@advokatonline.no
+ 47 99 22 98 01
LinkedIn

FRODE PREBER ETTESVOLL

Styreleder, AdvokatOnline AS

fpe@usecompose.com
LinkedIn

Samarbeidspartnere

AdvokatOnline AS har et nært samarbeide med Compose Software AS som utvikler webløsningene i samarbeide med AdvokatOnline. Redpill Linpro AS drifter noen av våre webløsninger og DataCorp AS bistår ved utarbeidelse av avanserte maler og dokumentsett i Word og Excel.
AdvokatOnline AS har et nært juridisk samarbeide med Advokatfirmaet Vemmestad og er i kontorfellesskap med advokatfirmaet. De leverer også juridisk innhold til AdvokatOnline AS.

KONTAKT ADVOKATONLINE