Advokater & jurister

Se hva vi kan tilby deg som advokat

Avtalemaler

Webportal med oppdaterte og kvalitetssikrede juridiske avtalemaler utarbeidet av advokater.

WHISTLE

Web-løsning for sikker varsling av kritikkverdige forhold i virksomheter. Mulig med dialog med anonyme varslere.

INTELLIDOC

Web-løsning med veiviser for avansert generering av skreddersydde dokumenter basert på brukerens egne maler.

PORTFOLIO

Web-basert portal/intranett for smart organisering, lagring, gjenfinning og gjenbruk av egne maler.

AVTALEMALER

WEB-LØSNING MED TILGANG TIL 500 OPPDATERTE OG KVALITETSSIKREDE JURIDISKE MALER

AdvokatOnlines AVTALEMALER er en webbasert abonnementstjeneste tilpasset advokater og jurister som gir fri tilgang til 500 juridiske avtalemaler og blanketter. Til hver mal følger praktisk informasjon som f.eks lovhenvisninger og sjekklister. Malene åpnes i Word eller Excel og kan tilpasses videre på egen PC. Alt innhold er kvalitetssikret av advokater og oppdateres løpende i henhold til endringer i lover og rettspraksis. AdvokatOnline utvikler stadig nye maler basert på samarbeidene advokaters erfaringsarkiv som automatisk inngår i abonnementet.

Web-løsningen har i dag over 1200 brukere ved norske advokatkontorer.

Abonnementspriser

- én bruker kr 6.800 for 12 måneders abonnement, kr 2.800 for 3 måneders abonnement
- for inntil 3 advokater kr 9.800 for 12 måneders abonnement
- for inntil 6 advokater kr 12.800 for 12 måneders abonnement, for flere gis pris på forespørsel.
OBS: Nystartet advokatvirksomhet får 60% rabatt det første året iht. avtale med Advokatforeningen, kun kr 2.720.

JUBILEUMSKAMPANJE - 50% rabatt fram til 31.12.2020
AdvokatOnline AS feirer 20 år ved å gi 50% rabatt på alle 12 måneders abonnementer.
Abonnementene bestilles på vanlig måte, rabatten blir trukket fra på fakturaen. Åpent kjøp i 14 dager, alle kjøpere har angrefrist helt fram til forfallsdato på fakturaen.

 • Fri bruk på en av Norges største databaser for avtalemaler
 • Alt innhold er utarbeidet og kvalitetssikret av advokater
 • Alt innhold er til enhver tid oppdatert
 • Fri teknisk support
 • Fornøydgaranti: 14 dagers angrerett
SE DEMO
WHISTLE WEB-VARSLING

WEB-TJENESTEN WHISTLE FOR SIKKER VARSLING AV KRITIKKVERDIGE FORHOLD I VIRKSOMHETER

«Whistle» er en webløsning for sikker varsling av kritikkverdige forhold på arbeidsplassen i henhold til Arbeidsmiljøloven kapittel 2A. Den som ønsker å varsle klikker på en lenke på arbeidsgivers internnett og kobles til Whistle serveren som starter en kryptert eDialog (på mobiltelefonen, nettbrett eller PC) som styrer varslingen slik at alle relevante og nødvendige opplysninger i varslet blir samlet inn.  Varselet sendes kryptert til en egen varslingsportal hvor varslingsmottaker logger seg inn og kan lese og behandle varslet. Tjenesten garanterer full anonymitet. Dersom varsleren velger anonymitet, er det mulig med dialog med anonyme varslere. Løsningen egner seg derfor godt for virksomheter og organisasjoner som ønsker å møte det nye lovverket på en enkel og sikker måte. Oppsett og drift foretas av AdvokatOnline som kjører webtjenesten på egen sikker server og som leveres som en «nøkkelferdig» løsning for kunden.  Whistle kan brukes både internt i advokatfirmaet, og som et whitelabel-produkt til klienter. Egen versjon for advokatfirmaer som skal være varslingssekretariat.

 • Sikker kryperting/dekryptering av kommunikasjon (SSL-sikret) 
 • Full anonymisering og dialog med anonyme varslere dersom ønskelig
 • Ivaretar alle krav fra Datatilsynet om behandling av personopplysninger
 • Teknologien er testet og godkjent av Nasjonal Sikkerhetsmyndighet 
INTELLIDOC

GENERERING AV SMARTE DOKUMENTMALER

AO DOCUMENT AUTOMATION er en web-basert løsning som automatiserer og kvalitetssirkler utarbeidelse av juridiske dokumenter (f.eks. arbeidsavtaler, leiekontrakter og låneavtaler osv.). Basert på advokatfirmaets egne maler kan enhver i advokatfirmaet enkelt utarbeide skreddersydde standardavtaler, oppdragsavtale, anbud og tilbud i løpet av minutter. Brukeren velger ønsket mal og veiledes gjennom et brukervennlig web-skjema for utfylling av opplysninger og valg av alternativer. Ved hjelp av algoritmer og en kraftig skjemamotor genereres et skreddersydd dokument basert på utfyllerens valg. Dokumentet åpnes i Word og kan redigeres og individuelt tilpasses som et vanlig Word-dokument.

Ved oppsett av Document Automation involveres kunde i utformingsprosessen for å sikre eierskap og kontroll på juridisk innhold i løsningen. Effektive prosesser for generering av juridiske dokumenter gir advokatfirma mer konkurransedyktige tjenester til klienter.

Med AO Document Automation er det følgende fordeler:

 • Rask respons på klientbehov
 • Lever høy juridisk kvalitet på kortere tid
 • Minimalt med vedlikehold
 • Kan brukes internt som dokument-generering og som whitelabel-tjeneste til klienter
 • Velg pre-definerte standardmaler eller implementer egne maler
 • PORTFOLIO

  WEB-LØSNING FOR SMART LAGRING, GJENFINNING OG GJENBRUK AV EGNE MALER

  PORTFOLIO er en web-portal for smart arkivering av advokatfirmaets egne maler. Portalen gjør det enkelt å oppdatere, strukturere og søke opp maler for ansatte. Brukere kan laste opp egne maler og integrere eksterne kvalitetssikrede maler fra det offentlige eller andre samarbeidspartnere. Hver mal tillegges egen informasjonsside med juridisk og praktisk informasjon, sjekkliste, henvisninger til andre relevante støttedokumenter og hyperlenker til interne eller eksterne informasjonssider. Hver mal har en egen logg der «eier» kan loggføre endringer i malen, og andre brukere kan legge inn kommentarer om denne malen. Det kan avleses statistikk på hvor ofte og hvem som laster ned malene, og den enkelte bruker har egen statistikk. Brukerne finner lett fram til rett mal enten sortert etter emne, alfabetisk eller ved egen avansert søkefunksjon. PORTFOLIO er basert på samme løsning som abonnementstjeneste AO Avtalemaler. Med PORTFOLIO vil advokatfirmaet ha teknologien for å lage sin egen "Praktisk Juss" basert på eget erfaringsmateriale og ha full kontroll på innholdet og kan lage egne kommentarer, referanser og sjekklister.