VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Oppl.skjema for verdsetjing av jordbruks- og næringseigedom ved arv/gåve (nynorsk)

Denne blankett "Opplysningsskjema til bruk for verdsetjing av jordbruks- og næringseigedom eller tomt tenkt til slike føremål" (RF-1620N) er utgitt av Skatteetaten.

Blanketten brukes til utfyllende opplysninger for blankettene melding om arv (RF-1615) post 2.1 og 2.2, og melding om gåve (RF-1616) post 2.5 når objektet er jordbruks- og/eller næringseiendom.

Dersom du får melding om at makroene (funksjonen som gjør at dokumentet bl.a. kan kalkulere) ikke er aktivert (enabeled) har du sannsynligvis Word 2000 eller XP. Klikk i såfall her for å se hvordan du enkelt løser problemet.

Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
Aksjeselskap til salgs (27.07)
Aksjeselskap med standard vilkår og NOK 50.000 i aksjekapital og bankkonto i DnB til salgs. Selges tomt uten gjeld eller forpliktelser. Spar arbeidet med å stifte nytt AS og spar minst 8 uker som det for tiden tar å registrert nytt AS og opprettelse av bankkonto.
Klikk her for mer informasjon.
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no